Even voorstellen

REOB-Opleidingen is een regionale cursusorganisatie werkzaam vanuit Didam.
In 2001 zijn wij ingespeeld op de vraag (die vanuit het bedrijfsleven in Didam werd gesteld ) om in Didam cursussen bedrijfshulpverlening te gaan verzorgen. In het jaar 2001 hebben we alle voorbereidingen getroffen die nodig waren om de cursus bedrijfshulpverlening te kunnen geven volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening afgekort het NIBHV.leslocatie-1b-jpeg

In maart 2002 werd de eerste cursus gegeven in het leslokaal van de brandweerkazerne te Didam. Het jaar 2002 sloten we af met 31 cursisten die wij hadden opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Nu anno 2022 verzorgt REOB-Opleidingen jaarlijks voor ruim 400 cursisten de cursus bedrijfshulpverlening, cursus reanimatie met AED, cursus Eerste Hulp aan Kinderen en de cursus Eerste Hulp bij Sportongevallen.
Daarnaast verzorgt REOB-Opleidingen ook thema-avonden over EHBO in de sport en de ABCD-methodiek in de acute zorg.
REOB-Opleidingen verzorgt cursussen op locatie of de cursist komt naar de cursuslocatie van REOB-Opleidingen. Momenteel worden de cursussen verzorgd vanuit de gemeenschapsruimte naast de Nederlands Hervormde kerk aan de Torenstraat 10 te Didam.
REOB-Opleidingen werkt met kleine groepen cursisten ( minimaal 6 en maximaal 10 cursisten ) om zo iedere cursist individueel voldoende te kunnen begeleiden.

De instructeurs hebben allen de vereiste diploma’s die nodig zijn voor het geven van de verschillende cursussen. Ook hebben de instructeurs ruim 15 jaar ervaring in de acute hulpverlening, zodat ze weten waar ze over praten en wat je in de praktijk tegen kunt komen.

C. Pouwels
REOB-Opleidingen
Tel: 06-25247247
E-mail:
info@reob-opleidingen.nl