De materialen van uw inzet van uw AED worden vergoed

Medisol vindt het van het grootste belang dat er geen enkele drempel mag zijn om een AED te gebruiken. Men wil de familieleden van het slachtoffer niet belasten met vragen rond de vergoeding van de gebruikte elektroden en batterijen. Omdat kosten geen bezwaar zouden mogen zijn om een levensreddend apparaat in te zetten neemt Medisol BV haar verantwoordelijkheid. Alle AED’s die ooit via Medisol zijn verkocht worden vanaf nu GRATIS van elektroden en batterijen voorzien na een inzet.

REOB-Opleidingen neemt voor u (als dealer) contact op met Medisol !

Onze kleine lettertjes:

  • Na een inzet krijgt u op uw AED die via Medisol is geleverd een gratis elektrodenset. Batterijen gaan meestal langer mee dan één inzet. Onze klantenservice helpt u de restcapaciteit van de batterij te controleren. Leeg of een twijfelgeval? Dan doen we niet moeilijk en wordt de batterij eveneens gratis vervangen. Als u de AED maar weer kunt gebruiken!
  • Vraag na een inzet de gratis vervangende onderdelen aan bij Medisol via ue dealer. Onze klantenservice kan u vragen naar de inzetgegevens van de AED.
  • Heeft u volwassenenelektroden gebruikt? Dan krijgt u nieuwe volwassenenelektroden. Kinderelektroden gebruikt? Dan krijgt u nieuwe kinderelektroden.
  • U krijgt vervangende onderdelen direct per pakketservice toegestuurd. Zo is uw AED meestal de volgende dag weer gereed voor gebruik.
  • Het betreft AED’s die zijn gekocht via Medisol BV. Hier vallen meer dan 20.000 AED’s onder, bijvoorbeeld de AED’s die gekocht zijn van AEDwinkel.nl, AEDshop.nl en aangesloten dealers.
  • Ook klanten met een onderhoudscontract van Medisol op een AED die niet bij Medisol is gekocht kunnen gratis vervangingsonderdelen aanvragen.
  • De regeling is bedoeld voor organisaties die niet als primair doel hebben om te worden ingeschakeld bij dit soort noodsituaties. Ziekenhuizen, hulpverleningsdiensten en overheidsdiensten zijn uitgesloten omdat zij reeds een budget hebben voor vervangende materialen.

 

Geef een antwoord